page-header

Szépségipari – jógaoktatói mentor program

Szépségipari és közérzetjavító szolgálató szakemberek marketing online mentor programja
Szépségipari dogozók, kutyakozmetikusok, jógaoktató vállalkozók és vállalkozni vágyók részére. Üzletfejlesztés, vállalkozásindítás, karrierépítés, önfejlesztés, teljes körű marketing. Külön kérésre, modern webdesign tervezés

 • -Szeretnéd, hogy az időd nagyobb részében azzal foglalkozhass, amiért lelkesedni tudsz?
 • -Szeretnéd, ha a határidőnaplód tele lenne?
 • -Üzletet építenél, de fogalmad sincs merre indulj el?
 • -Félsz megtenni az első lépést?
 • -Hiányzik az önbizalmad és úgy érzed képtelen vagy rá?
 • -Nehezen megy az ügyfélszerzés?
 • -Már vállalkozó vagy, de nem profitálsz kellőképpen?
 • -Már meglévő vállalkozásodat fejlesztenéd?

Manapság elég népszerű és egyre többen végeznek el különböző jóga oktatói és egyéb ehhez kapcsolódó képzéseket. Kíváncsi vagy, a többiek, hogyan tartanak meditációs foglalkozásokat, hangfürdőket, női köröket, elvonulásokat? Hogyan és hol tudsz órákat tartani? Kiket szólíts meg? Ezekről is szó esik majd. Ha pedig bővebb mélyrehatóbb ismeretekre tennél szert, keress meg egy egyéni online konzultációra.
A mentor programról
Ez a program nemcsak a marketingről szól, hanem minden fontos lépésről, ami szükségeltetik egy szalon nyitáshoz, minden felmerülő problémáról, ami a munkád kapcsán előfordulhat és minden olyan helyzetről, akadályról, amit nem tudtál idáig megoldani.

Többek közt megtudhatod:

 • – Hogyan szerezz új ügyfeleket, és hogyan tartsd meg meglévő vendégköröd
 • – Hogy kezdj neki kezdő vállalkozásodnak
 • – Hogyan fejleszd a már meglévő vállalkozásodat
 • – Hogyan legyél sikeresebb és hatékonyabb
 • – Hogy profitálj belőle úgy, hogy közben ne a munka rabjává válj
 • – Hogyan használd a multimédiás eszközöket
 • – Hogy vezess be új termékeket
 • – Hogyan emelj árat vendégbarát módon
 • – Hogyan marketingeld saját magad
 • – Hogyan kommunikálj hatékonyan
 • – Hogyan hirdesd magad

Önbizalomnövelő csoportos coaching
Modern profi webdesign tervezés!
Kinek szól a tanácsadás?
Minden szépségipari vállalkozónak, vagy vállalkozni vágyónak
background
Kinek szól a mentor program

Jelentkezz, ha kozmetikus, fodrász, kéz és/vagy lábápoló, masszőr/gyógytornász, jógaoktató, tetováló, testkozmetikus, szempillaépítő vagy, de kutyakozmetikusoknak is nagy hasznára lesz ez az összeállított anyag.
Miért pont így?

Ennek a PDF könyvnek az anyagát kényelmesen elsajátíthatod az otthonodban, úgy hogy ki sem kell mozdulnod, ráadásul bármikor előveheted és újra olvashatod, akkor és amikor csak szeretnéd. A hozzáférésed sem lesz elvéve, örökre megmarad neked.

Ez az mentor program nem csak arról szól, hogy építsd fel a vállalkozásod lépésről-lépésre, ez annál sokkal több és átfogóbb. Ahhoz, hogy a célod elérd és sikeres légy szükség van az ön-elfogadásra, magabiztosságra és az önbizalom erősítésére. Ebben is segítségedre leszek.

Sokszor észre sem vesszük, hogy saját magunkat korlátozzuk a továbbjutásban és a fejlődésben. Az önkorlátozó hiedelmek, dilemmák, halogatások, mind akadályozzák az előre jutásunkat.

A következő témákkal fogunk foglalkozni, vagy érintjük azokat
– Hogyan gondolkodj vállalkozóként – Honnan indulj el, hogy elérd a végcélt – Első lépések a vállalkozás indításához – Gátak korlátok leküzdése – Önkorlátozó hiedelmek, hitrendszer – Hogyan fejleszd önmagad – Önbizalom erősítése – Első lépések – Időgazdálkodás, hogy oszd be az idődet, hogy az neked legyen kényelmes – Túlvállalás, túlhajszoltság, kiégés – Üzleti modell felépítése – Célcsoport meghatározása – Kinek mit és hogyan szolgáltass – A szakember/szolgáltató viselkedési formái, megjelenése – Szolgáltató és a környezetének elemzése – Rugalmasság, pontosság, gyorsaság, kedvesség, szakértelem, bizalom – Vendégpszichológia – Hatékony kommunikáció – Pozicionálás/énmárka – Szolgáltatás kialakítása, bővítése- új szolgáltatás bevezetése – Hogyan fejleszd az üzleted – Hogyan profitálj- Munka és egészség – Szalonnyitás első lépései – Szalon nyitás-milyen tényezőket kell figyelembe venni. Kinek hol érdemes üzletet nyitni – Szalonon belüli helybérlés/alkalmazotti viszony/vállalkozás munka mellett – Saját üzletnyitás, vagy helybérlés – Kaució – Üzleti és pénzügyi terv – Bérleti szerződés fontossága – Árazás beállítása – Áremelés /mikor, mennyit, hogyan? / – Hogyan hirdesd magad, ingyen, vagy akár minimális költségből – Akciók, kuponok, kedvezmények – Reklám – Multimédia fontossága –  Marketing eszközök használata (névjegykártya, szórólap, kép szerkesztés, blog, Facebook oldal, YouTube, weboldal stb.), átvesszük, mi az, ami feltétlen elengedhetetlen – Posztolás lényege/posztolási tippek – Videó marketing – Házirend – Lemondási feltételek – Késés – Vállalkozási formák – Jogszabályok – Működési engedélyek – Munka, baleset és tűzvédelem – Arcuat, logo, design – Környezet kialakítása – Adatkezelés
Miért alkottam meg ezt a mindent átfogó, mindenre részletesen kitérő programot?
Miért jött létre ez a mentor program
Egyrészt azért, mert észrevettem, hogy egyre kényelmetlenebb az ügyfélnek eljutni egy személyes konzultációra, másrészt, át szerettem volna adni, azt a sok tapasztalatot, azt a 25 év felépített tematikát, ami rengeteg segítséget nyújtott nekem is az évek során. Szeretném, ha ez az anyag megkönnyítené a Te célodhoz vezető utat is.

Ez a mentor program nem csak arról szól, hogy építsd fel a vállalkozásod lépésről-lépésre, ez annál sokkal több és átfogóbb. Ahhoz, hogy a célod elérd és sikeres légy szükség van az ön-elfogadásra, magabiztosságra és az önbizalom erősítésére. Ebben is segítségedre leszek.

Sokszor észre sem vesszük, hogy saját magunkat korlátozzuk a továbbjutásban és a fejlődésben. Az önkorlátozó hiedelmek, dilemmák, halogatások, mind akadályozzák az előre jutásunkat.

A mentor programot ajánlom mindazoknak, akik a szolgáltatóiparban dolgoznak.

Self - branding
A pozicionálás, az a tevékenység, amelynek célja egy bizonyos versenyelőny meghatározása a versenytársakhoz képest, a termék/szolgáltatás egyedi megkülönböztetése, ennek tudatosítása a vevők/ügyfelek fejében a megfelelő kommunikációval. A pozicionálás nagyon fontos lépés a sikerhez vezető úton. Meg kell találni azt a szempontot, amelynek alapján meg tudod különböztetni magad a többi versenytárstól. A pozicionálás segít abban, hogy a vendégek/ügyfelek fejében elfoglald a helyed, azaz, ha szóba kerül bárhol a munkáddal kapcsolatos dolog, te juss először az eszébe.

Ha tudjuk, hogy mit akarunk csinálni, de ahhoz, hogy az sikeres legyen, azt is tudni kell, hogyan. Mint mindent, ezt is meg kell tervezni. Amikor egy vállalkozást létrehozunk, vagy változtatást tervezünk (pl. új szolgáltatás indítása, új szalon nyitása), üzleti tervet kell készíteni. Ennek része a piacelemzés és a marketing-terv.

Szólítsuk meg a Te célcsoportodat is!

Csomag árak / 1
A mentor program teljes anyaga
Ha ezt a csomagot választod, akkor kurzus anyagát megkapod egy színes, 129 oldalas, képekkel ellátott PDF. könyv formájában, ami útmutatást ad Neked a fentebb említett több mint 50 témában. A mentor program anyagának ára: 40.000 Ft, helyett 17.900 Ft.
szépségipari marketing tanácsadás
Csomag árak / 2
A mentorprogram teljes anyaga + 1 órás konzultáció
Ez a csomag a teljes mentor programot tartalmazza. Színes képekkel ellátott 129 oldalas PDF könyvben, 29 leckét és legalább 50 feldolgozott témát, ami a szakmát érinti. Továbbá ajándékba kapod az önfejlesztő gyakorlatokat és feladatokat. Ha ezt a csomagot választod lehetőséget kapsz 1 órás egyéni online konzultációra, amit a vásárlástól számított 1 hónapon belül, fel tudsz használni. A csomag értéke 60.000 Ft, amit most 39.000 Ft -ért meg tudsz vásárolni, amíg a számláló le nem nullázódik.
Csomag árak / 3
A mentor program teljes anyaga + 5 alkalmas egyéni konzultáció
Ez a csomag a teljes mentor programot tartalmazza. Színes képekkel ellátott 129 oldalas PDF könyvben, 29 leckét és legalább 50 feldolgozott témát, ami a szakmát érinti. Továbbá ajándékba kapod az önfejlesztő gyakorlatokat és feladatokat. Ehhez a csomaghoz még hozzá tartozik egy 5 alkalmas Life Coaching folyamat, bármilyen témában, ami épp foglalkoztat. Legyen az karrier, kapcsolati, munkahelyi, magánéleti  probléma, önbizalom hiány, önértékelési probléma. A csomag értéke 125.000 Ft, amit most 89.000 Ft ért meg tudsz vásárolni, amíg a számláló le nem nullázódik.

Jelentkezni az alábbi űrlapon tudsz. Kérlek üzenetben írd meg, melyik csomagot választottad. A jelentkezésed után fogsz kapni egy válaszüzenetet, amiben megírom a további teendőket.