page-header

Coaching hangterápiával kiegészítve

Mikor megismertem a tibeti hangtálak és a terápiás hangszerek csodálatos hatását, nem volt kérdés számomra, hogy ezt a terápiát ötvözzem a Coachinggal. Ezért kifejlesztettem egy hatásos módszert erre a célra.

Az ülések az elején a megszokott módon zajlanak. Átbeszéljük a hozott problémát, elakadást, esetleges cél elérésével kapcsolatos terveket, majd az ülés utolsó szakaszában következik a hangterápiás kezelés/meditáció.

Ezen kezelés lényege és fontossága, hogy az előzőleg átbeszélt problémát, elakadást ebben a pihentető relaxációban át tudd gondolni, el tudd engedni és tovább tudj lépni. A meditáció alatt jöhetnek olyan gondolatok, esetleg azonnali ötletek, megoldások, amire nem is gondoltál volna.

Ehhez szükséges, hogy teljesen el tudd engedni magad, le tudj csendesedni és befogadó légy, mert csak így tudnak a tiszta gondolatok érvényesülni.

A további üléseken is hasznos segítség számodra, hiszen a második alkalommal az erőforrásaidat gyűjtjük össze. A második ülés egy nagyon pozitív ülés, így a hangtálak kifejezetten segítségedre lesznek még több erőt, ötletet gyűjteni számodra. Itt is, mint alapvetően a Coachingban lényegesen fontos a folyamatot végigvinni az eredmény eléréséhez.

 

 

 

 

A hangterápiás kezelés alatt biztonságban és nyugalomban vagy, közben felcsendülnek a különleges hangszerek és érzed a finom illóolajok illatát.

A kezelések  általában félhomályban, gyertyafény mellett, különféle illóolajok használatával történik.

A kezelés/meditáció során használt hangterápiás eszközök:

Eredeti kézzel ütött Tibeti hangtálak, koshi, tinghsa, eső dob, lágy relaxációs zene, vezetett meditáció.

 

Hangterápiás Coaching
75 perc
Ft25000

/ alkaolom