page-header

Csakra harmonizáló talpmasszázs

Ez a masszázs az eddig ismert talpmasszázs terápiáktól különböző, komplexebb módszer.

A talpcsakra-masszázs egy tisztító, ellazulást segítő, egyensúlyba hozó, belső békét megteremtő érintés együttes. A csakra talpmasszázs segíthet aktivizálni a test öngyógyító erőit.

Ha a csakrák „eltömődnek”, energiablokkok jönnek létre. A csakra pontok finom ingerlése, masszírozása oldhatja ezeket a blokkokat. Testi szinten erősítheti az immunrendszert, egyensúlyba hozhatja a hormonrendszert, mérsékelheti a fizikai tüneteket.

A talpon reflexzónák találhatók a test különböző részeivel és szerveivel. A csakra harmonizáló talpmasszázs a hagyományos kínai orvoslás és reflexológiás elveken alapuló gyakorlat egy specifikus változata.

A csakra harmonizáló talpmasszázzsal, a talpon lévő energiaközpontok finom érintéses masszírozásával harmóniát teremtünk a csakrák között, ezáltal hatunk a fizikai test egyensúlyi állapotára, mely által végül gyógyítjuk a lelki sebeket.

Ez a fajta masszázs egy energetikai kezelés is, amely után a tested és a lelked egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá válik. Könnyebben át tudod hidalni az előtted álló feladatokat, akadályokat és kihívásokat. Megengedő és befogadó leszel.
Csökkenti a testi fájdalmat, a lelki problémákat, javítja és eljut a bajok valódi gyökeréhez is.

A csakrák, a hozzájuk tartozó belső elválasztású mirigyen keresztül hatással vannak a belső szervek működéseire, így azok stimulálása a talp zónáin keresztül oldja a blokkokat, a stresszt és a feszültséget, ezáltal beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A lélek érintése által szinte észrevétlenül pozitív tudatállapotbeli változás áll be. Megéljük a szeretet, a béke, a nyugalom és harmónia érzését.

Ez a masszázs Marianne Uhl nevéhez fűződik, aki reflexológusként rájött, hogy a talp idegvégződésein keresztül hatni tudunk a lélekre is.

Célja

A csakra harmonizáló talpmasszázs célja, hogy a mélyen eltemetett testi és lelki érzeteket felhozza, majd az energiák segítségével egyensúlyba rendezze.

A harmonizálást ásványok, illóolajok és a Tibeti hangtálak gyógyító rezgései segítik.
Ez a fajta masszázs ötvözi az aromaterápia, a színek és ásványok áldásos hatását.

A kezelés kényelmes ruhában történik masszázságyon fekve, betakarózva.

A beszélgetések, a csakra pontok masszírozása, a zene, a kristályok energiája és az illóolajok együttes hatására indul el a blokkok oldása, ez az idő mind a feltöltődést szolgálja. A kezelések hatására oldódhat a bennünk felgyülemlett stressz és feszültség és energiáink áramlása is aktivizálódhat.

Hatása

A csakra energiaterületek harmonizálása által pozitív tudatállapotbeli változás áll be. Átalakítja a negatív gondolatmintákat, amik a betegségeket okozzák.

Megélhetjük a békét, a szeretetet és a tökéletes harmonikus állapotot.
Türelmesek leszünk önmagunkhoz és környezetünkhöz.
Higgadtabb, nyugodtabb személyiséggé válunk, problémamegoldó képességünk is hatékonyabb lesz.
Gyógyító erőinket aktiválva visszatalálhatunk az egészséghez, az egységhez.

– Stressz és szorongás kezelése

– Energiablokkok feloldása

– Általános fájdalom és feszültség enyhítésére (fejfájás, ízületi fájdalmak, derékfájás stb.)

– Álmatlanság és alvásproblémák esetén

– Emésztési problémák esetén

– Általános egészségmegőrzésre

A csakra harmonizációs terápia hatékonysága személyenként változhat, ezért mindig ajánlott szakember segítségét kérni a terápia során.

Ellenjavallatok:

Fontos figyelembe venni az egyén egészségügyi állapotát. Terhesség, súlyos egészségügyi problémák esetén ajánlott orvossal konzultálni, mielőtt a terápiát elkezdenék. További ellenjavallatok: gyulladások, fertőzések, sebek, bőr- körömgomba a kezelés területén( lábszáron, talpon.)

  • Törvényesen ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott tevékenység közérzetjavító tevékenységnek minősül!

A Csakra harmonizáláshoz alkalmazott ásványok és illóolajok

Gyökércsakra-Vörös jáspis-Lótuszolaj

Lépcsakra /szakrális/-karneol-Narancsvirág olaj

Köldökcsakra-Tigrisszem-Citromolaj

Szívcsakra-Rózsakvarc-Rózsaolaj

Torokcsakra-Lapisz lazuri-Levendula olaj

Homlokcsakra-Szodalit-levendula olaj

Koponyacsakra-Ametiszt-Narancsvirág

Kinek ajánlott?

  • Mindenkinek, aki szeretne egészségesebb, kiegyensúlyozottabb lenni
  • Aki szeretne tenni saját egészségéért
  • Akik egy különleges élményre vágynak

30-40 perc / 8.000 Ft  (Probléma átbeszélése és kezelés)

45-60 perc / 14.000 Ft  (Probléma átbeszélése, kezelés)

60  perc / 14.000 Ft (Probléma átbeszélése, kezelés, hangterápia)

90 perc / 20.000 Ft (Probléma átbeszélése, Angyalkártya húzás, kényeztető lábfürdő, csakra harmonizáló  Talpmasszázs, csakra tisztítás és harmonizálás hangtálakkal.)