page-header

Csakratisztító csoportos női jóga

Csakratisztító és harmonizáló önismereti foglalkozás

 

Mi várható a foglalkozáson

Szeretettel várlak egy 7 alkalmas önismereti körbe, ahol a csakrák tisztításával, harmonizálásával fogunk foglalkozni. ( Nem egymásra épülő foglalkozás, így bármelyik alkalomra külön is lehet jelentkezni.) A 2- 2,5 óra során beszélgetünk az adott csakráról, annak erősítéséről. 7 alkalom, 7 csakra. Lesz csakra meditáció, relaxáció, ahol segítségül hívjuk a mudrákat és mantrákat is. Majd az Istenségek együtt áramlásával lesz egy könnyed, lágy energetizáló, tisztító csikung és jóga. (a jógához nem szükséges előismeret, lágy könnyen áramló női jógára és meditatív Yin jógára épül.) A jóga utáni relaxációt követően egyenként hangtálakkal is kitisztítom mindenkinek az adott csakráját. A foglalkozásról garantáltan megtisztulva és feltöltődve fogsz távozni.

Mik a csakrák?
Az emberi testben és a test körül lévő energiaközpontok. A csakrák az emberi testet és az univerzumot kötik össze, ezáltal rajtuk keresztül történik az energia mozgása és szabályozása. 7 fő csakra közismert. Gyökércsakra (Muladhara), Szakrális csakra (Svadistana), Köldökcsakra (Manipura), Szívcsakra (Anahatha), Torokcsakra (Visuddha), Homlokcsakra (Adnyja), Koronacsakra (Sahasrara)

Miért kell tisztítani őket
Az energiaáramlás közben olyan energiák, információk kerülhetnek a csakránkba, amelyek nem oda valók. Így befolyásolják a csakrák működését, rontják az állapotukat és az energiaáramlás minőségét. Ahhoz, hogy rendesen működjenek csakratisztításra van szükség. Ez történhet hangokkal, légzéssel, gondolattal, de akár egy mosollyal is.
Kinek ajánlott
Mindenkinek aki úgy érzi kibillent az egyensúlya, nem találja a helyét, esetleg sokat betegeskedik, gyenge az immunrendszere, vagy ha csak egyszerűen egy nagytakarítást szeretnél végezni a tested energiaközpontjában, de ha csak egy jó társaságra vágysz és szeretnél részt venni, gyere el. Nagyon szívesen látlak, bármilyen okból kifolyólag tartasz velem.
További információk:

A foglalkozást vezeti: Komm Kata Life, Karrier és Marketing Coach, Yin Jóga és Terápiás Jógaoktató, Hangtál terapeuta.

A program minimum 4 fő esetén kerül megtartására. Előzetes bejelentkezés szükséges.
Részvételi díj: 8000 Ft