page-header

Meridian arcreflexológia

Meridián arc – reflexológia

A meridian arc-reflexológia az arcon elhelyezkedő meridián pontok kezelését jelenti. Az arcunk megfelelő pontjai kapcsolatban vannak a teljes szervrendszerünkkel, így nemcsak a talpon, tenyéren, hanem az arcunkon végrehajtott kezelések, masszázsok is kihatnak a teljes szervezetünkre. A meridian masszázs, egy hihetetlen arc kezelés, amely ötvözi a hagyományos európai kezelést a hagyományos kínai orvoslásban gyökerező, bevált masszázstechnikákkal.

Egy speciális kaparóeszközzel a bőr felületére felvitt gyógynövény olajat a meridiánok mentén, jellegzetes kaparó mozdulatokkal a bőrbe masszírozunk, segítve ezzel a meridiánokban a Qi és vér áramlását.

Ez a típusú meridián masszázs kitisztítja a gondolataid, az érzéseid, frissíti az arcod, fejed, nyakad, ezáltal elmúlnak a szem alatti karikáid, fájdalmat csillapít, feszesít. Feltölti az arcbőrt már az első alkalommal! Segít a méregtelenítésben és a felesleges méreganyagok eltávolításában, erősíti az immunitást, javítja a bőr tónusát, és megőrzi a bőr tartósságát és egészségét, továbbá beindítja az öngyógyító folyamatokat a szervezetben.

  • Törvényesen ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott tevékenység közérzetjavító tevékenységnek minősül!

Nem ajánlott a gua sha-t azoknak, akik vérhígítót szednek, vagy azoknak, akiknek nagyon vékony bőrük van. Azok, akik állapotosak, akinek bőrkiütése, leégése, gyulladt bőre, nyílt sebei, pikkelysömöre vagy ekcémája van. Ha kaptál bármilyen arc injekciót, például Botoxot és töltőanyagot, várj legalább három hetet mielőtt Gua Sha kezelésre jönnél.

A kezelés kb 40 percig tart.

A kezelés menete:

  1. Lépés: Arctisztítás, arcradírozás
  2. Lépés: Akupresszúrás pontok érintése, stimulálása
  3. Lépés: Természetes bio olaj felvitele az arcra, majd egy bevezető kézi arcmasszázs következik
  4. Lépés: Gua Sha kezelés
  5. Lépés: Levezető kézi masszázs

Meridian arckezelés ára: 40 perc 8.900 Ft

Mini, próba kezelés: 20 perc 4.500 Ft