page-header

Metamorf masszázs

MI A METAMORF TECHNIKA

A Metamorf Technika nem a változással, hanem az átalakulással foglalkozik.

Ez egy egyszerű és gyengéd érintésen alapuló technika, amely képessé tehet arra, hogy feloldja a személyes korlátoltság érzését ( legyen az fizikai mentális vagy érzelmi), és arra ösztönözhet, hogy felkarolja saját egyedi lehetőségeit.

Akár tudatában vagyunk ezeknek, akár nem, mindannyiunknak vannak mélyen rögzült attitűdjei és viselkedési mintái, amelyek gyakran hátráltatják a mindennapi élet eseményeinek megközelítését és reagálását.

A Metamorf Technikát, amely a jól ismert természetgyógyász, Robert St.John munkája révén a reflexológiából származik, Gaston Saint-Pierre alapította az 1970-es évek végén.

A technika mögött meghúzódó elmélet az, hogy a fogantatás pillanatától a terhességen át egészen a születésig mind az, amit az anyaméhben és a születési folyamat során tapasztalunk, minden testsejt memóriájában eltárolódik, mint a későbbi interakciónk tervrajza.

Ha ennek a tervnek a szerkezetét „lazítjuk”, akkor tudunk megoldást találni a megrekedt prenatális (születés előtti) mintákra, amelyek életünk és egészségünk problémáinak gyökerei. Így jobban fel leszünk készülve arra, hogy előre lépjünk, és megtaláljuk az elégedettséget vagy az elfogadást, megváltoztassuk a cselekvési szokásainkat, megváltoztassuk életünk szokásait, amelyek megrekedtek.

MIBEN SEGÍTHET A METAMORF TECHNIKA

A Metamorf masszázs alkalmazható különböző problémák kezelésére, beleértve a stresszt, szorongást, emésztési problémákat, álmatlanságot, fájdalmat és még sok mást. A kezelés segít az energetikai blokkok felszabadításában és az életenergia szabad áramlásának helyreállításában, így elősegítve a test öngyógyító képességét és általános egészségi állapotát.

Emellett a Metamorf masszázs segíthet az érzelmi stressz és trauma feldolgozásában, a negatív gondolatok és hiedelmek megszabadulásában, valamint az életben való előrehaladás és fejlődés elősegítésében. Segít megszabadulni a félelmektől, gátlásoktól, nyomasztó érzésektől, és frusztrációktól. Ez a terápia segíthet a test, az elme és a lélek összehangolásában, és hozzájárulhat általános jóllét és életminőség javításához. Megnő az önbizalom, kirajzolódik az életcélunk, magabiztosabbak, tudatosabbak lehetünk.

Az alábbi területeken segíthet még a rendszeres kezelés: – személyes válságok – munkahelyi nehézségek – gyász – válás – betegség – hideg végtagok – ízületi problémák – emésztési problémák – stressz – szorongás – depresszió – tick – befelé fordulás – leterheltség – izzadás – migrén – szívritmus zavar – cukorbaj – csont és fogproblémák – hajhullás – allergia – rendszeres megfázás

Önbizalomnövelő csoportos coaching

KIKNÉL ALKALMAZHATÓ ÉS HOGYAN TÖRTÉNIK A KEZELÉS

Alkalmazása során a páciens mély meditatív állapotba kerül, mely tudatállapotban az érintések hatására elinduló energia a jelent és a múltat összekötve utat nyit a páciens problémáinak, múltbéli eseményeinek, stresszeinek feldolgozására, így azok kezelhetővé válnak vagy megszűnnek.

Ez a módszer teljesen megbízható és veszélytelen, amely felszabadítja a lelket a felesleges szennyeződésektől és lehetőséget teremt az örömtelibb, teljesebb és önmegvalósítóbb élet elérésére.

Bárkin alkalmazható, legyen az kisgyermek vagy akár idős ember, egészségi állapotától függetlenül. Nagyszerű kezelés azoknak is, akik nem szeretnek beszélni traumáikról, érzéseikről. Semmilyen másféle kezelési móddal nem ütközik, (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, energetikai kezelések, akupunktúra,stb.) sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet mindezeknek.

 

A kezelés elején átbeszéljük az adott témát, amin a páciens változtatni szeretne. Ezután biztonságos, kellemes, megtisztított térben, betakarva megkezdődik a kezelés. A kezelés alatt lágy zene szól, ami segíti az ellazulást és mélyebb tudatállapotot idéz elő. Finom, lágy érintésekkel haladok végig a gerinc reflexzónákon a páciens kezén, lábfején és a fején. Ez a technika olyan hatást vált ki, amely pozitív változást idéz elő az adott problémával, betegséggel kapcsolatban. A kezelés ruhában, zokni nélkül történik. A páciens feküdhet masszázságyon, vagy fotelben is ülhet.

Általában egy-egy problémára, vagy betegségre 3-4 kezelés szükséges. Régebben fennálló tüneteknél, vagy traumáknál előfordulhat, hogy több alkalomra is szükség lehet.

Törvényesen ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott tevékenység közérzetjavító tevékenységnek minősül!

 

 

 

Kezelések és árak

  • Metamorf masszázs: 9.900 Ft
  • Metamorf masszázs + 20 perces konzultáció: 14.000 Ft
  • Metamorf masszázs + hangterápiás kezelés: 13.000 Ft
  • Metamorf masszázs + 20 perces konzultáció + hangterápiás kezelés: 18.000 Ft