page-header

Relaxációs kezelések

METAMORF MASSZÁZS

Mi a metamorf technika
A Metamorf Technika nem a változással, hanem az átalakulással foglalkozik.

Ez egy egyszerű és gyengéd érintésen alapuló technika, amely képessé tehet arra, hogy feloldja a személyes korlátoltság érzését ( legyen az fizikai mentális vagy érzelmi), és arra ösztönözhet, hogy felkarolja saját egyedi lehetőségeit.

Akár tudatában vagyunk ezeknek, akár nem, mindannyiunknak vannak mélyen rögzült attitűdjei és viselkedési mintái, amelyek gyakran hátráltatják a mindennapi élet eseményeinek megközelítését és reagálását.

A Metamorf Technikát, amely a jól ismert természetgyógyász, Robert St.John munkája révén a reflexológiából származik, Gaston Saint-Pierre alapította az 1970-es évek végén.

A technika mögött meghúzódó elmélet az, hogy a fogantatás pillanatától a terhességen át egészen a születésig mind az, amit az anyaméhben és a születési folyamat során tapasztalunk, minden testsejt memóriájában eltárolódik, mint a későbbi interakciónk tervrajza.

Ha ennek a tervnek a szerkezetét „lazítjuk”, akkor tudunk megoldást találni a megrekedt prenatális (születés előtti) mintákra, amelyek életünk és egészségünk problémáinak gyökerei. Így jobban fel leszünk készülve arra, hogy előre lépjünk, és megtaláljuk az elégedettséget vagy az elfogadást, megváltoztassuk a cselekvési szokásainkat, megváltoztassuk életünk szokásait, amelyek megrekedtek.

Miben segíthet a METAMORF technika

A Metamorf masszázs alkalmazható különböző problémák kezelésére, beleértve a stresszt, szorongást, emésztési problémákat, álmatlanságot, fájdalmat és még sok mást. A kezelés segít az energetikai blokkok felszabadításában és az életenergia szabad áramlásának helyreállításában, így elősegítve a test öngyógyító képességét és általános egészségi állapotát.

Emellett a Metamorf masszázs segíthet az érzelmi stressz és trauma feldolgozásában, a negatív gondolatok és hiedelmek megszabadulásában, valamint az életben való előrehaladás és fejlődés elősegítésében. Segít megszabadulni a félelmektől, gátlásoktól, nyomasztó érzésektől, és frusztrációktól. Ez a terápia segíthet a test, az elme és a lélek összehangolásában, és hozzájárulhat általános jóllét és életminőség javításához. Megnő az önbizalom, kirajzolódik az életcélunk, magabiztosabbak, tudatosabbak lehetünk.

Az alábbi területeken segíthet még a rendszeres kezelés: – személyes válságok – munkahelyi nehézségek – gyász – válás – betegség – hideg végtagok – ízületi problémák – emésztési problémák – stressz – szorongás – depresszió – tick – befelé fordulás – leterheltség – izzadás – migrén – szívritmus zavar – cukorbaj – csont és fogproblémák – hajhullás – allergia – rendszeres megfázás

kiknél alkalmazható és hogyan történik a kezelés

Alkalmazása során a páciens mély meditatív állapotba kerül, mely tudatállapotban az érintések hatására elinduló energia a jelent és a múltat összekötve utat nyit a páciens problémáinak, múltbéli eseményeinek, stresszeinek feldolgozására, így azok kezelhetővé válnak vagy megszűnnek.

Ez a módszer teljesen megbízható és veszélytelen, amely felszabadítja a lelket a felesleges szennyeződésektől és lehetőséget teremt az örömtelibb, teljesebb és önmegvalósítóbb élet elérésére.

Bárkin alkalmazható, legyen az kisgyermek vagy akár idős ember, egészségi állapotától függetlenül. Nagyszerű kezelés azoknak is, akik nem szeretnek beszélni traumáikról, érzéseikről. Semmilyen másféle kezelési móddal nem ütközik, (orvosi kezelés, pszichológiai kezelés, energetikai kezelések, akupunktúra,stb.) sőt, rendkívül hatékony kiegészítője lehet mindezeknek.

 

 

A kezelés elején átbeszéljük az adott témát, amin a páciens változtatni szeretne. Ezután biztonságos, kellemes, megtisztított térben, betakarva megkezdődik a kezelés. A kezelés alatt lágy zene szól, ami segíti az ellazulást és mélyebb tudatállapotot idéz elő. Finom, lágy érintésekkel haladok végig a gerinc reflexzónákon a páciens kezén, lábfején és a fején. Ez a technika olyan hatást vált ki, amely pozitív változást idéz elő az adott problémával, betegséggel kapcsolatban. A kezelés ruhában, zokni nélkül történik. A páciens feküdhet masszázságyon, vagy fotelben is ülhet.

Általában egy-egy problémára, vagy betegségre 3-4 kezelés szükséges. Régebben fennálló tüneteknél, vagy traumáknál előfordulhat, hogy több alkalomra is szükség lehet.

Törvényesen ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott tevékenység közérzetjavító tevékenységnek minősül!

 

Kezelések és árak

Metamorf masszázs: 9.900 Ft

Metamorf masszázs + 20 perces konzultáció: 14.000 Ft

Metamorf masszázs + hangterápiás kezelés: 13.000 Ft

Metamorf masszázs + 20 perces konzultáció + hangterápiás kezelés: 18.000 Ft

CSAKRAHARMONIZÁLÓ TALPMASSZÁZS

Ez a masszázs az eddig ismert talpmasszázs terápiáktól különböző, komplexebb módszer.

A talpcsakra-masszázs egy tisztító, ellazulást segítő, egyensúlyba hozó, belső békét megteremtő érintés együttes. A csakra talpmasszázs segíthet aktivizálni a test öngyógyító erőit.

Ha a csakrák „eltömődnek”, energiablokkok jönnek létre. A csakra pontok finom ingerlése, masszírozása oldhatja ezeket a blokkokat. Testi szinten erősítheti az immunrendszert, egyensúlyba hozhatja a hormonrendszert, mérsékelheti a fizikai tüneteket.

A talpon reflexzónák találhatók a test különböző részeivel és szerveivel. A csakra harmonizáló talpmasszázs a hagyományos kínai orvoslás és reflexológiás elveken alapuló gyakorlat egy specifikus változata.

A csakra harmonizáló talpmasszázzsal, a talpon lévő energiaközpontok finom érintéses masszírozásával harmóniát teremtünk a csakrák között, ezáltal hatunk a fizikai test egyensúlyi állapotára, mely által végül gyógyítjuk a lelki sebeket.

Ez a fajta masszázs egy energetikai kezelés is, amely után a tested és a lelked egészségesebbé, kiegyensúlyozottabbá válik. Könnyebben át tudod hidalni az előtted álló feladatokat, akadályokat és kihívásokat. Megengedő és befogadó leszel.
Csökkenti a testi fájdalmat, a lelki problémákat, javítja és eljut a bajok valódi gyökeréhez is.

A csakrák, a hozzájuk tartozó belső elválasztású mirigyen keresztül hatással vannak a belső szervek működéseire, így azok stimulálása a talp zónáin keresztül oldja a blokkokat, a stresszt és a feszültséget, ezáltal beindítja a szervezet öngyógyító folyamatait. A lélek érintése által szinte észrevétlenül pozitív tudatállapotbeli változás áll be. Megéljük a szeretet, a béke, a nyugalom és harmónia érzését.

Ez a masszázs Marianne Uhl nevéhez fűződik, aki reflexológusként rájött, hogy a talp idegvégződésein keresztül hatni tudunk a lélekre is.

Célja

A csakra harmonizáló talpmasszázs célja, hogy a mélyen eltemetett testi és lelki érzeteket felhozza, majd az energiák segítségével egyensúlyba rendezze.

A harmonizálást ásványok, illóolajok és a Tibeti hangtálak gyógyító rezgései segítik.
Ez a fajta masszázs ötvözi az aromaterápia, a színek és ásványok áldásos hatását.

A kezelés kényelmes ruhában történik masszázságyon fekve, betakarózva.

A beszélgetések, a csakra pontok masszírozása, a zene, a kristályok energiája és az illóolajok együttes hatására indul el a blokkok oldása, ez az idő mind a feltöltődést szolgálja. A kezelések hatására oldódhat a bennünk felgyülemlett stressz és feszültség és energiáink áramlása is aktivizálódhat.

Hatása

A csakra energiaterületek harmonizálása által pozitív tudatállapotbeli változás áll be. Átalakítja a negatív gondolatmintákat, amik a betegségeket okozzák.


Megélhetjük a békét, a szeretetet és a tökéletes harmonikus állapotot.
Türelmesek leszünk önmagunkhoz és környezetünkhöz.
Higgadtabb, nyugodtabb személyiséggé válunk, problémamegoldó képességünk is hatékonyabb lesz.
Gyógyító erőinket aktiválva visszatalálhatunk az egészséghez, az egységhez.

– Stressz és szorongás kezelése

– Energiablokkok feloldása

– Általános fájdalom és feszültség enyhítésére (fejfájás, ízületi fájdalmak, derékfájás stb.)

– Álmatlanság és alvásproblémák esetén

– Emésztési problémák esetén

– Általános egészségmegőrzésre

A csakra harmonizációs terápia hatékonysága személyenként változhat, ezért mindig ajánlott szakember segítségét kérni a terápia során.

Ellenjavallatok:

Fontos figyelembe venni az egyén egészségügyi állapotát. Terhesség, súlyos egészségügyi problémák esetén ajánlott orvossal konzultálni, mielőtt a terápiát elkezdenék. További ellenjavallatok: gyulladások, fertőzések, sebek, bőr- körömgomba a kezelés területén( lábszáron, talpon.)

 • Törvényesen ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott tevékenység közérzetjavító tevékenységnek minősül!

A Csakra harmonizáláshoz alkalmazott ásványok és illóolajok

Gyökércsakra-Vörös jáspis-Lótuszolaj

Lépcsakra /szakrális/-karneol-Narancsvirág olaj

Köldökcsakra-Tigrisszem-Citromolaj

Szívcsakra-Rózsakvarc-Rózsaolaj

Torokcsakra-Lapisz lazuri-Levendula olaj

Homlokcsakra-Szodalit-levendula olaj

Koponyacsakra-Ametiszt-Narancsvirág

Kinek ajánlott?

 • Mindenkinek, aki szeretne egészségesebb, kiegyensúlyozottabb lenni
 • Aki szeretne tenni saját egészségéért
 • Akik egy különleges élményre vágynak

30-40 perc / 8.000 Ft  (Probléma átbeszélése és kezelés)

45-60 perc / 14.000 Ft  (Probléma átbeszélése, kezelés)

60  perc / 14.000 Ft (Probléma átbeszélése, kezelés, hangterápia)

90 perc / 20.000 Ft (Probléma átbeszélése, Angyalkártya húzás, kényeztető lábfürdő, csakra harmonizáló  Talpmasszázs, csakra tisztítás és harmonizálás hangtálakkal.)

Tibeti és Indiai hangtál kezelés
A hangok hallatán az emberek rövid idő alatt megnyugodnak, megszabadulnak a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a nativitás, az ellenállás. A szervezet öngyógyító folyamatait működésbe hozza és elme kitisztul.

A hangtálak legmélyebb hangjai el tudnak lazítani, míg a magasabb hangok felszabadíthatják a különböző blokkokat, hogy az energiák szabadon áramolhassanak. A magas hangok által feltöltődünk friss egészséges energiával, felébreszti bennünk a kreatív erőket, növeli a vitalitást.

Megkülönböztetünk yin és yang típusú tálakat. A yin tálak kisebb méretűek, magasabb frekvenciájú rezegnek, ezáltal a test felső részén található energiaközpontok hatnak legkedvezőbben. A yang típusú tálak nagyobb méretűek, mélyebb hangon rezonálnak, ezek a test alsó energiaközpontjait harmonizálják.

A hangtálak jótékony rezgéseit átveszi a testünk 70%-át alkotó víz, a rezgéshullámok átjárják testünk üreges szerveit is. Elérik egészen a sejtmembránt, felébresztve ezzel minden egyes sejtünket.  Így a nyirok- és az idegrendszer is kiegyensúlyozottabb állapotba kerül, elindulnak a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusai.

A kezelés
Egy kezelés összességében 50-60 percet vesz igénybe, ebből 40-50 perc maga a hangtál kezelés, amit előtte egy bevezető segítő beszélgetés előz meg, ami 10-15 perc. Élethelyzeted, jelenlegi problémád, elakadásod átbeszélése. Coachként segítségedre lehetek akár a továbbiakban is, de ha csak kibeszélnéd magad, hogy megkönnyebbülj, én szívesen figyelek rád és meghallgatlak. A segítő  beszélgetés során elindulhat egy olyan folyamat, ahol az  ügyfél felismerheti az elakadásának okait, megtalálhatja a belső erőforrásait, és a továbblépés lehetőségeit. Ezután már új erővel indulhat a megoldás felé.

A hangmasszázs kezelés a földön, vagy kezelőágyon, könnyű, akár utcai ruházatban történik, ahol a kliens kényelmesen el tud helyezkedni, meg tud pihenni. A klasszikus masszázzsal ellentétben a hangmasszázs során, nem érintjük közvetlenül a kezelendő személyt. A masszázs, a hangtálak közvetítésével, illetve azok hangrezgései által történik.

Kényelmes ruházatba gyere és a kezelés alatt kerüld az öveket, csattok használatát.

Páros hangtál-kezelés
A szülőddel, gyermekeddel, pároddal, barátoddal együtt, közösen próbáljátok ki a hangtálak csodálatos hatását.

Miben lehet segítségetekre?

 • kapcsolati viszonyok jobbá tétele
 • önmagunk és egymás jobb megértése, elfogadása
 • bizalom kialakítása

Egyszerre történik a két ember kezelése. Mindkettőjük energiái egymásra hangolódik. Oldódnak a közöttük lévő feszültségek, diszharmonikus állapotok. A kezelés hozzásegíti őket ahhoz, hogy javuljon, még jobb, szeretetteljesebbé váljon kapcsolatuk.

Milyen időközönként javasolt a kezelés :

Hetente, kéthetente, de akár havonta is csodás rezgésekkel tölti fel a testet.

A hangtál az egyik legismertebb hangterápiás eszköz. Fémből készült hangadó eszköz, melyet a keleti és most már a nyugati (alternatív) gyógyászatban is használnak. A testre és a lélekre hatékony van. Energetizál, harmonizál, relaxál.

A hangtálak hatásai testünkre, lelkünkre:

-Elindítja testünkben az öngyógyító folyamatokat. Harmonizál, megnyugtat

-Megkönnyíti az elengedést, és az egészség támogatásához, regenerál, vitalizál.

-Stressz, feszültségek oldása

-Izmok ellazítása, görcsök oldódása

-Nyaki, háti, deréktáji, izom- és ízületi fájdalmak enyhítése

-Légzési problémák enyhítése, légzés harmonizálása

-Immunrendszer támogatása

-Alvási nehézségek enyhítése

-Vérkeringés, nyirokkeringés, anyagcsere élénkítése

-koncentráció javítása —> tanulási nehézségek enyhítése

-fejfájás oldódása

-alvászavarok enyhítése

-emésztési problémák oldódása

-vérnyomásainak problémáinak oldódása

-stressz kezelés – „menedzserbetegség” (pl.: túlhajszolt munkatempó, fennálló élethelyzeti problémák, nehézségek.)

-szorongások oldása

-tudatosabbá válás elősegítése

-Jobb és bal agyfélteke harmonizálása, idegrendszer megnyugtatása

-A hangtálak hangjai stimulálásaként a test endorfint kezd el termelni, ami hatására javul a hangulat, csillapodik a fájdalom. A stressz hormonok koncentrációja csökken, aminek következtében alacsonyabb lesz a vérnyomás és a szívfrekvencia, csökken a pulzusszám és a légzésszám is.

-Feltölt egészséges energiával, amitől jobb lesz az általános közérzetünk, nő a tűrőképességünk, a mindennapi életben adódó megpróbáltatások során könnyebben meg tudjuk őrizni egyensúlyi állapotunkat.

Vizsgálatok támasztják alá, hogy napi 20 perc relaxáció, kb. annyi stresszt vezet le, mint 3-4 órányi annyi alvás. A hangtálak segítenek nagyon hamar, olyan állapotba kerülni, ami az ősbizalom állapotát idézi meg.

Ellenjavallatok :
-Várandósság 1. és 3. trimesztere

– Műtéti beavatkozás vagy kemoterápia a hangfürdőt megelőző 2 hónapban

-Szívritmuszavar, súlyos visszér, trombózis, pszichés zavarok

-Epilepszia, vagy az arra való hajlam

-Beépített szívritmus szabályozó készülék

-Akut gyulladásos folyamatok a testben, lázas állapot

-Epekő, vesekő

-Fém protézis, műtéti hegek, törések esetén tájékoztatni kell a kezelőt ezek meglétéről.

 • Törvényesen ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott tevékenység közérzetjavító tevékenységnek minősül! A hangtálak által keltett rezgések a test öngyógyító képességeit fokozzák és növelik, de nem helyettesítik az orvosi kezeléseket.

Történetiség

A hangrezgések vízre gyakorolt ​​hatását Dr. Masaru Emoto japán orvos-kutató kísérletei bizonyítják. Tudományos kísérletekkel igazolta, hogy a különböző szavak, hangok vagy zene által keltett rezgések más-más hatással vannak a víz szerkezetére. A pozitív tartalmú szavak és harmonikus hangú zene a víz szerkezetét szimmetrikusabbá formálja. A hangtálak rezgései is így hatnak a testünkben lévő vízre. Ezt a közelmúltban már vércsepp analízissel is bizonyították.

Egyéni kezelések

Álló, vagy ülő kezelés  20 perc  4.900 Ft

Célterület kezelése      30 perc  6.500 Ft

Csakrák behangolása, harmonizálása  55  perc  13.000 Ft

Csakratisztítás             30 perc  6.500 Ft

Teljes test kezelése     50-60 perc  .13.000 Ft

Páros kezelés             30 perc  9.500 Ft

50-60 perc 17.500 Ft

szépségipari marketing tanácsadás
Tibeti kristályterápiás masszázs, gyógyító kristályokkal, hangtál terápiával
Tibeti kristályterápiás masszázs, gyógyító kristályokkal, hangtál terápiával

A drágakövek és a féldrágakövek már ősidők óta ismeretesek. A kristályok a kövek szerkezetében az ásványi anyag legtökéletesebb elrendezési formáját valósítják meg. A kristályterápia a kristályokban felhalmozódott energiát használ fel. Ha a féldrágakövet a testre helyezzük az elraktározott energia átárad a beteg szervre és az meggyógyul az elektromágneses rezonancia hatására.

A kristályterápiás kezelés során  nincs fizikai behatás és ráhatás , a sejtek sejtintelligenciájuk révén annyi rezgésenergiát vesznek fel a kristály energiájából, amennyire szükségük van.

A Kristályterápia gyakori alkalmazási területei

 • Fejfájás, menstruációs fájdalmak
 • Depresszió
 • Alvászavar 
 • Allergia, ekcéma
 • Potencia problémák
 • Szorongás, stressz
 • Pattanásos bőr, gyulladások
 • Immunrendszer erősítése
 • Az egészség megtartására

Ez a módszer  teljesen biztonságos bármely korosztály számára .

A tibeti kristálymasszázsban a leggyakrabban használt kő a Hegyikristály, a kövek közül a legáltalánosabb gyógyító erővel bíró kő, mivel az összes csakrához, minden betegséghez (fizikai és mentális) használható.
A teljes ellazulás érdekében használunk még tibeti hangtálakat is, melyek pozitív rezgéseikkel segítik az energiaáramlást a testben.

A kezelés kényelmes ruhában történik, masszázságyon fekve. A kezelés közben finom illóolajokat használok és lágy relaxációs zenét.

A kristályterápiás masszázst egy beszélgetés előzi meg, ami segít egymásra hangolódni. A problémák, vagy elakadások átbeszélése körülbelül 20-30 percet vesz igénybe, utána elkezdődik maga a kristályokkal való kezelés.

 

 • Kezelés ideje 90 perc (20-30 perc konzultáció 60-70 perc kristály + hangtál kezelés)
 • 1 alkalom 16.000 Ft

Ha nem szeretnéd átbeszélni a hozott problémát, vagy elakadást, akkor lehetőséged van csak a kristálymasszást is igénybe venni.

 • A kezelés ideje 60 perc
 • 1 alkalom ára 13.000 Ft

 

 • Törvényesen ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott tevékenység közérzetjavító tevékenységnek minősül!

 Meridián arc – reflexológia

A meridian arc-reflexológia az arcon elhelyezkedő meridián pontok kezelését jelenti. Az arcunk megfelelő pontjai kapcsolatban vannak a teljes szervrendszerünkkel, így nemcsak a talpon, tenyéren, hanem az arcunkon végrehajtott kezelések, masszázsok is kihatnak a teljes szervezetünkre. A meridian masszázs, egy hihetetlen arc kezelés, amely ötvözi a hagyományos európai kezelést a hagyományos kínai orvoslásban gyökerező, bevált masszázstechnikákkal.

Egy speciális kaparóeszközzel a bőr felületére felvitt gyógynövény olajat a meridiánok mentén, jellegzetes kaparó mozdulatokkal a bőrbe masszírozunk, segítve ezzel a meridiánokban a Qi és vér áramlását.

Ez a típusú meridián masszázs kitisztítja a gondolataid, az érzéseid, frissíti az arcod, fejed, nyakad, ezáltal elmúlnak a szem alatti karikáid, fájdalmat csillapít, feszesít. Feltölti az arcbőrt már az első alkalommal! Segít a méregtelenítésben és a felesleges méreganyagok eltávolításában, erősíti az immunitást, javítja a bőr tónusát, és megőrzi a bőr tartósságát és egészségét, továbbá beindítja az öngyógyító folyamatokat a szervezetben.

 • Törvényesen ma Magyarországon, csak orvos gyógyíthat. Az általam nyújtott tevékenység közérzetjavító tevékenységnek minősül!

Nem ajánlott a gua sha-t azoknak, akik vérhígítót szednek, vagy azoknak, akiknek nagyon vékony bőrük van. Azok, akik állapotosak, akinek bőrkiütése, leégése, gyulladt bőre, nyílt sebei, pikkelysömöre vagy ekcémája van. Ha kaptál bármilyen arc injekciót, például Botoxot és töltőanyagot, várj legalább három hetet mielőtt Gua Sha kezelésre jönnél.

A kezelés kb 40 percig tart.

A kezelés menete:

 1. Lépés: Arctisztítás, arcradírozás
 2. Lépés: Akupresszúrás pontok érintése, stimulálása
 3. Lépés: Természetes bio olaj felvitele az arcra, majd egy bevezető kézi arcmasszázs következik
 4. Lépés: Gua Sha kezelés
 5. Lépés: Levezető kézi masszázs

Meridian arckezelés ára: 40 perc 8.900 Ft

Masszázsok:

20 perc 4.900 Ft, 30 perc 6.500 Ft

40 perc 8.500 Ft, 50 perc 10.900 Ft

Ha kérdésed van hívj, a +36 30 332 9696 – os telefonszámon!

background

* az adatok kizárólag kettőnk közt maradnak.

Nézd meg a Facebook oldalam: Komm Kata, Életvezetési Tanácsadó, Változást elősegítő coach

Vagy kérdezz bátran emailen kersztül: info@kommkata.hu