page-header

Relaxációs kezelések

Tibeti és Indiai hangtál kezelés
A hangok hallatán az emberek rövid idő alatt megnyugodnak, megszabadulnak a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a nativitás, az ellenállás. A szervezet öngyógyító folyamatait működésbe hozza és elme kitisztul.

A hangtálak legmélyebb hangjai el tudnak lazítani, míg a magasabb hangok felszabadíthatják a különböző blokkokat, hogy az energiák szabadon áramolhassanak. A magas hangok által feltöltődünk friss egészséges energiával, felébreszti bennünk a kreatív erőket, növeli a vitalitást.

Megkülönböztetünk yin és yang típusú tálakat. A yin tálak kisebb méretűek, magasabb frekvenciájú rezegnek, ezáltal a test felső részén található energiaközpontok hatnak legkedvezőbben. A yang típusú tálak nagyobb méretűek, mélyebb hangon rezonálnak, ezek a test alsó energiaközpontjait harmonizálják.

A hangtálak jótékony rezgéseit átveszi a testünk 70%-át alkotó víz, a rezgéshullámok átjárják testünk üreges szerveit is. Elérik egészen a sejtmembránt, felébresztve ezzel minden egyes sejtünket.  Így a nyirok- és az idegrendszer is kiegyensúlyozottabb állapotba kerül, elindulnak a szervezet természetes öngyógyító mechanizmusai.

A kezelés
Egy kezelés összességében 50-60 percet vesz igénybe, ebből 40-50 perc maga a hangtál kezelés, amit előtte egy bevezető segítő beszélgetés előz meg, ami 10-15 perc. Élethelyzeted, jelenlegi problémád, elakadásod átbeszélése. Coachként segítségedre lehetek akár a továbbiakban is, de ha csak kibeszélnéd magad, hogy megkönnyebbülj, én szívesen figyelek rád és meghallgatlak. A segítő  beszélgetés során elindulhat egy olyan folyamat, ahol az  ügyfél felismerheti az elakadásának okait, megtalálhatja a belső erőforrásait, és a továbblépés lehetőségeit. Ezután már új erővel indulhat a megoldás felé.

A hangmasszázs kezelés a földön, vagy kezelőágyon, könnyű, akár utcai ruházatban történik, ahol a kliens kényelmesen el tud helyezkedni, meg tud pihenni. A klasszikus masszázzsal ellentétben a hangmasszázs során, nem érintjük közvetlenül a kezelendő személyt. A masszázs, a hangtálak közvetítésével, illetve azok hangrezgései által történik.

Kényelmes ruházatba gyere és a kezelés alatt kerüld az öveket, csattok használatát.

Páros hangtál-kezelés
A szülőddel, gyermekeddel, pároddal, barátoddal együtt, közösen próbáljátok ki a hangtálak csodálatos hatását.

Miben lehet segítségetekre?

 • kapcsolati viszonyok jobbá tétele
 • önmagunk és egymás jobb megértése, elfogadása
 • bizalom kialakítása

Egyszerre történik a két ember kezelése. Mindkettőjük energiái egymásra hangolódik. Oldódnak a közöttük lévő feszültségek, diszharmonikus állapotok. A kezelés hozzásegíti őket ahhoz, hogy javuljon, még jobb, szeretetteljesebbé váljon kapcsolatuk.

 

Milyen időközönként javasolt a kezelés :

Hetente, kéthetente, de akár havonta is csodás rezgésekkel tölti fel a testet.

A hangtál az egyik legismertebb hangterápiás eszköz. Fémből készült hangadó eszköz, melyet a keleti és most már a nyugati (alternatív) gyógyászatban is használnak. A testre és a lélekre hatékony van. Energetizál, harmonizál, relaxál.

A hangtálak hatásai testünkre, lelkünkre:

-Elindítja testünkben az öngyógyító folyamatokat. Harmonizál, megnyugtat

-Megkönnyíti az elengedést, és az egészség támogatásához, regenerál, vitalizál.

-Stressz, feszültségek oldása

-Izmok ellazítása, görcsök oldódása

-Nyaki, háti, deréktáji, izom- és ízületi fájdalmak enyhítése

-Légzési problémák enyhítése, légzés harmonizálása

-Immunrendszer támogatása

-Alvási nehézségek enyhítése

-Vérkeringés, nyirokkeringés, anyagcsere élénkítése

-koncentráció javítása —> tanulási nehézségek enyhítése

-fejfájás oldódása

-alvászavarok enyhítése

-emésztési problémák oldódása

-vérnyomásainak problémáinak oldódása

-stressz kezelés – „menedzserbetegség” (pl.: túlhajszolt munkatempó, fennálló élethelyzeti problémák, nehézségek.)

-szorongások oldása

-tudatosabbá válás elősegítése

-Jobb és bal agyfélteke harmonizálása, idegrendszer megnyugtatása

-A hangtálak hangjai stimulálásaként a test endorfint kezd el termelni, ami hatására javul a hangulat, csillapodik a fájdalom. A stressz hormonok koncentrációja csökken, aminek következtében alacsonyabb lesz a vérnyomás és a szívfrekvencia, csökken a pulzusszám és a légzésszám is.

-Feltölt egészséges energiával, amitől jobb lesz az általános közérzetünk, nő a tűrőképességünk, a mindennapi életben adódó megpróbáltatások során könnyebben meg tudjuk őrizni egyensúlyi állapotunkat.

Vizsgálatok támasztják alá, hogy napi 20 perc relaxáció, kb. annyi stresszt vezet le, mint 3-4 órányi annyi alvás. A hangtálak segítenek nagyon hamar, olyan állapotba kerülni, ami az ősbizalom állapotát idézi meg.

Ellenjavallatok :
-Várandósság 1. és 3. trimesztere

– Műtéti beavatkozás vagy kemoterápia a hangfürdőt megelőző 2 hónapban

-Szívritmuszavar, súlyos visszér, trombózis, pszichés zavarok

-Epilepszia, vagy az arra való hajlam

-Beépített szívritmus szabályozó készülék

-Akut gyulladásos folyamatok a testben, lázas állapot

-Epekő, vesekő

-Fém protézis, műtéti hegek, törések esetén tájékoztatni kell a kezelőt ezek meglétéről.

Történetiség

A hangrezgések vízre gyakorolt ​​hatását Dr. Masaru Emoto japán orvos-kutató kísérletei bizonyítják. Tudományos kísérletekkel igazolta, hogy a különböző szavak, hangok vagy zene által keltett rezgések más-más hatással vannak a víz szerkezetére. A pozitív tartalmú szavak és harmonikus hangú zene a víz szerkezetét szimmetrikusabbá formálja. A hangtálak rezgései is így hatnak a testünkben lévő vízre. Ezt a közelmúltban már vércsepp analízissel is bizonyították.

Egyéni kezelések

Álló, vagy ülő kezelés  20 perc  4.900 Ft

Célterület kezelése      30 perc  6.500 Ft

Csakrák behangolása, harmonizálása  55  perc  13.000 Ft

Csakratisztítás             30 perc  6.500 Ft

Teljes test kezelése     50-60 perc  .13.000 Ft

Páros kezelés             30 perc  9.500 Ft

50-60 perc 17.500 Ft

szépségipari marketing tanácsadás
Tibeti kristályterápiás masszázs, gyógyító kristályokkal, hangtál terápiával
Tibeti kristályterápiás masszázs, gyógyító kristályokkal, hangtál terápiával

A drágakövek és a féldrágakövek már ősidők óta ismeretesek. A kristályok a kövek szerkezetében az ásványi anyag legtökéletesebb elrendezési formáját valósítják meg. A kristályterápia a kristályokban felhalmozódott energiát használ fel. Ha a féldrágakövet a bőrre helyezzük az elraktározott energia átárad a beteg szervre és az meggyógyul az elektromágneses rezonancia hatására.

A kristályterápiás kezelés során  nincs fizikai behatás és ráhatás , a sejtek sejtintelligenciájuk révén annyi rezgésenergiát vesznek fel a kristály energiájából, amennyire szükségük van.

A Kristályterápia gyakori alkalmazási területei

 • Fejfájás, menstruációs fájdalmak
 • Depresszió
 • Alvászavar 
 • Allergia, ekcéma
 • Potencia problémák
 • Szorongás, stressz
 • Pattanásos bőr, gyulladások
 • Immunrendszer erősítése
 • Az egészség megtartására

Ez a módszer  teljesen biztonságos bármely korosztály számára .

A tibeti kristálymasszázsban a leggyakrabban használt kő a Hegyikristály, a kövek közül a legáltalánosabb gyógyító erővel bíró kő, mivel az összes csakrához, minden betegséghez (fizikai és mentális) használható.
A teljes ellazulás érdekében használunk még tibeti hangtálakat is, melyek pozitív rezgéseikkel segítik az energiaáramlást a testben.

A masszázst egy beszélgetés előzi meg, ami segít egymásra hangolódni.

Kezelés ideje 90 perc

1 alkalom 16.000 Ft

 

 Meridián arc – reflexológia

A meridian arc-reflexológia az arcon elhelyezkedő meridián pontok kezelését jelenti. Az arcunk megfelelő pontjai kapcsolatban vannak a teljes szervrendszerünkkel, így nemcsak a talpon, tenyéren, hanem az arcunkon végrehajtott kezelések, masszázsok is kihatnak a teljes szervezetünkre. A meridian masszázs, egy hihetetlen arc kezelés, amely ötvözi a hagyományos európai kezelést a hagyományos kínai orvoslásban gyökerező, bevált masszázstechnikákkal.

Egy speciális kaparóeszközzel a bőr felületére felvitt gyógynövény olajat a meridiánok mentén, jellegzetes kaparó mozdulatokkal a bőrbe masszírozunk, segítve ezzel a meridiánokban a Qi és vér áramlását.

Ez a típusú meridián masszázs kitisztítja a gondolataid, az érzéseid, frissíti az arcod, fejed, nyakad, ezáltal elmúlnak a szem alatti karikáid, fájdalmat csillapít, feszesít. Feltölti az arcbőrt már az első alkalommal! Segít a méregtelenítésben és a felesleges méreganyagok eltávolításában, erősíti az immunitást, javítja a bőr tónusát, és megőrzi a bőr tartósságát és egészségét, továbbá beindítja az öngyógyító folyamatokat a szervezetben.

A kezelés menete: arctisztítás, radírozás, kézzel való átmasszírozás, majd a guasha eszközzel való masszírozás, ami jáde kőből készült.

Meridian arckezelés ára: 40 perc 7.500 Ft

 

Masszázsok:

20 perc 4.900 Ft, 30 perc 6.500 Ft

40 perc 8.500 Ft, 50 perc 10.900 Ft

 

Ha kérdésed van hívj, a +36 30 332 9696 – os telefonszámon!

background

* az adatok kizárólag kettőnk közt maradnak.

Nézd meg a Facebook oldalam: Komm Kata, Életvezetési Tanácsadó, Változást elősegítő coach

Vagy kérdezz bátran emailen kersztül: info@kommkata.hu