SZOLGÁLTATÁSOK

Foglalj időpontot online vagy személyes találkozónkra!

 

Válogass szolgáltatásaink közül!
FOGLALJ IDŐŐPONTOT!
background
background
background
60 Perc
Egyéni személyes konzultáció
Ft17000

/alkalom

90 Perc
Egyéni konzultáció1,5 órában
Ft22000

/alkalom

75 perc
Hangterápiás Coaching konzultáció
Ft22000

/alkalom

120 perc
Szépségiparimarketing tanácsadás
Ft40000

/alkalom

90 perc
Egyéni hangtálas jóga terápia
Ft15000

/alkalom

75 perc
Egyéni Yin jóga és meditáció
Ft14000

/alkalom

50 Perc
Tibeti hangtál kezelés, segítő beszélgetéssel
Ft13000

/alkalom

75 Perc
egyéni online meridián yin jóga
Ft7000

/alkalom

MI FOG TÖRTÉNNI AZ ELSŐ TALÁLKOZÓN?

Az első találkozót megelőzi egy ingyenes telefonbeszélgetés, amikor is el tudod dönteni, hogy én leszek-e az a személy, akit számodra megfelelő szakembernek választasz. Én pedig ezáltal fel tudok készülni, hogy miben tudok Neked segíteni.

background
AZ EGYÉNI KONZULTÁCIÓ
menete

Megismerkedünk és beszélünk a jelenlegi helyzetről, célodról, terveidről. Megnézzük, hogy mi az, amiben én coachként tudok Neked segíteni. Megtaláljuk és tisztázzuk a coaching folyamat célját. Megbeszéljük a témát és célt csinálunk belőle. Olyan célt érdemes kitűzni, ami reális, motiváló, amit a sajátodénak érzel, ami mellett úgy érzed, el tudod kötelezni magad hosszú távon.
FÓKUSZBAN
a megoldás

A megoldásra fókuszálunk, csökkentjük a problématudatot. Így másképp fogsz gondolkodni a helyzetedről és lehetőségekről. Irányba kerül az életed, cselekedni fogsz, nem másoktól várod a megoldást. Kérdésekkel, egyéb coaching technikákkal dolgozom. Ezáltal tisztább képet kapsz a mostani helyzetedről. Ha ez megvan, jobban fogod tudni aktivizálni magad a cél érdekében. Ezután a meghatározott cél alapján elkezdjük a közös munkát
LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A foglalkozást 24 órával a megbeszélt időpont előtt tudod lemondani. Ha ezután mondanád le,akkor 50% felárat számítok fel, ha lemondás nélkül nem jelensz meg, abban az esetben 100% kerül felszámításra a következő alkalommal. Legyünk figyelemmel a másikra, és adjuk meg a tiszteletet.  Köszönöm a megértésed!

Elégedett ügyfelek
Csak néhány vélemény, amit megosztok veled:
 • K.Kyra
  Kata nagyon kedves, nyugodt, jó kisugárzású, lényegre törő. Számomra (ügyfélként) megbízhatóságot sugárzott, jó érzés volt vele beszélgetni, végig biztonságban éreztem magam. Köszönöm!
 • Sz. Krisztina
  Nyelvtanár
  Katához akkor fordultam, amikor úgy éreztem, megrekedt az életem. Hiába voltam sikeres sok területen, semmi sem motivált és nagyon el voltam keseredve. Egyszerűen nem láttam kiutat. Már az első beszélgetésünk sorsfordító volt. Türelemmel, szeretettel vezetgetett a kérdéseivel, rendkívüli empátiával kivárta, hogy rájöjjek, mit kell tennem a kitűzött cél érdekében. Ezután is nyomon követte az életemet, bármikor számíthattam rá. Amikor pedig megtettem a közösen megfogalmazott célért a lépéseket, megtörtént a csoda. Az általam régebben helyesnek hitt megoldás helyett a vele végiggondolt módon cselekedtem, és néhány találkozónk után elértem a célom. Boldog vagyok, sokkal kiegyensúlyozottabb, és a szakmai sikerek mellett rendeződött a magánéletem. Örökké hálás leszek neki ezért és mindenkit arra biztatok, bátran forduljon hozzá.
 • Sz. Gabriella
  Marketing Manager
  A legjobb life coach ✔️ Mielőtt mást okolsz, találd meg magadban a hibát! Ez nehéz, de Kata segít! Tegyél magadért! Ő megmutatja az utat az élet nagy útvesztőjében, ahol érdemes elindulni! Így már nagyon egyszerű volt! Köszönöm!
 • T.Tímea
  Rendezvényszervező
  Találkoztam már más szakemberrel, próbáltam is párat, de a Katával való találkozás után eldöntöttem, hogy itt maradok. Megtaláltam azt az embert, akivel gátlások nélkül tudok beszélni az érzéseimről, az esetleges problémákról. Jó ha vannak barátaid, de ők nem tudnak úgy segíteni, nem tudnak teljesen kívülállóként gondolkozni. Kata közben olyan, mintha ezer éve ismerném. Teljes természetességgel minden gondolatomat megoszthatom vele, és ami nagyon fontos, hogy őszinte visszajelzéseket kapok tőle. Nagyon jól megérez dolgokat, rálát, összerak gondolatokat, amiket én úgy, hogy benne élek észre sem veszek. Különleges képesség ez számomra, ahogyan ő támogat, olyan, mintha egy angyal lenne az életemben. Hatalmas tapasztalat áll mögötte. Borzasztóan érti mind a két nem nyelvét. Köszönöm szépen, hogy ilyen rugalmas vagy, és bármikor számíthatok rád és hogy egy még pozitívabb, új ember lettem mióta ismerlek és segítesz. Mindenki másnak pedig üzenem, hogy a problémák gyűlnek, és minél nagyobb az a halom, annál nehezebb és hosszabb az út. Merj segítséget kérni! Kata mindig minden körülmények között képes segíteni, hogy megtaláld az utad!!!!