page-header

Csakra Yin gyakorlások

A csakra szanszkrit nyelven “kereket” jelent, és úgy képzelheted el őket, mint szabadon áramló pozitív energia kerekeit. A csakrák célja, hogy fenntartsák az energia szabad áramlását a testünkben. Mindegyik csakra idegkötegekhez, szervekhez vagy mirigyekhez kapcsolódik azon a területen, ahol található. Mint ilyenek, nemcsak az adott régió fizikai funkcionalitását befolyásolják, hanem befolyásolhatják az egyén érzelmi és szellemi állapotát is. Amikor egy csakra kiegyensúlyozott, az energia szabadon áramlik az egész testben. Amikor azonban az energia szabad áramlása blokkolva van egy csakrában, ami bizonyos életmódok, tapasztalatok, fizikai környezet és egyebek miatt fordulhat elő, egyensúlyhiány lép fel. Ha egy csakra akadályozva van, a személy az egyensúlyhiány fizikai és érzelmi megnyilvánulásait mutathatja.

A CSAKRA FLOW ÉS YIN GYAKORLATI VIDEÓK 2024 NYARÁN ÉRHETŐEK EL!

A csakrarendszer a jóga alapvető alkotóeleme. A jóga és a csakrarendszer az ősi gyógyításnak a sarkkövei.  A jóga gyakorlatok a csakrákra épülnek. Az egyes jógapózok különböző csakrákra hatnak. A csakrák energiaszintjét nagyban növeli, ha az adott pózban elképzeljük, amint  a csakra megnyílik, hogy az energia szabadon beáramolhasson a testünkbe. A hatást tovább növelhetjük színterápiával, kristály terápiával, hangterápiával, illóolajokkal. Ma már az egész világon a jóga és a meditáció számít a két legnépszerűbb stresszoldó módszernek.
Milyen típusú jógára számíthatsz
Lágy, áramló csakra flow gyakorlások, Yin jógával ötvözve. Nem tipikus Yin, hanem dinamikusabb, de lágy és követhető gyakorlatok. Minden ászana direkt könnyített változatban lesz bemutatva, segédeszközökkel és nem arra törekszünk, hogy tökéletesen legyen kivitelezve. Ennek a jógának a lényege, hogy Te magad alakítsd a Te testedhez igazodva és tudjál benne gyengéden áramolni. Természetesen, ha könnyítés nélkül szeretnéd végezni, azt is megteheted. Az a fontos, hogy közben jól érezd magad! Ha bármi sok, nyugodtan hagyd ki, vagy állítsd meg a videót és pihenj egy picit. A csakrák csak úgy tudnak tisztulni, feltöltődni ha nem erőszakkal gyakorlunk.
Miért érdemes az online videókat választani
A jógaórákat előre felvett videó formájában érheted el. Miután végig mentél az összes gyakorlaton, összeállíthatsz magadnak rövidebb, vagy hosszabb gyakorlatsorokat is. Bátran használd a pózokat kedved szerint.

– Bármikor és bárhol megtekintheted a videókat.

– Időt spórolsz

– Jól követhető és saját tempóban végezhető.

– Nem kell utaznod hozzá és sok emberrel zsúfolódnod.

– Viszont, ha Te utazol, akkor is veled lehetnek

– Munka, gyerek mellett is tudsz rá időt szakítani

– Jár hozzá egy tanfolyami jegyzet is, amit letölthetsz, vagy kinyomtatsz.

És ami a legfontosabb, hogy 3 jógaóra áráért a tiéd lehet.

Mit tartalmaznak a videók?

 • 7 gyakorlati videót, meditációval, relaxációval
 • 1 vezetett hangterápiás meditációt
 • 2 csakra meditációt
 • 1 bevezető videót
 • 1 nyomtatható jegyzetfüzetet a gyakorláshoz

Összesen 11 videót, amiknek segítségével kitisztíthatod, feltöltheted és harmonizálhatod a csakráid.

 

Mi szükséges a gyakorlatok elvégzéséhez?

 • jóga matrac
 • 2 darab jóga tégla /ha nincs 2 darab kemény kötésű könyv is jó lesz/ kitámasztáshoz
  segédeszközként.
 • kispárna, pléd
 • ha van hengerpárna ( ha nincs, akkor egy nagy párnát bele tudsz csavarni egy pokrócba és azzal helyettesítheted.)
 • Ha szeretnél ásványokat használni közben, akkor a 7 csakra kövei is kelleni fognak.  (A jegyzetfüzet tartalmazza, hogy milyen ásványokat használhatsz közben). Nem kötelező!

 

Nem feltétel jógás előélet, viszont ezekben a videókban már nem térünk ki részletesen a pózok kivitelezésére, a segédeszközök helyes használatára és a pózok variációira. Ha ezeket is meg szeretnéd tanulni és jobban átlátni miről is szól a csodás meridián jóga, akkor alaptanfolyamot is meg tudod vásárolni a hozzá tartozó jegyzetfüzettel, de ha csak a jegyzetekre van szükséged, arra is van lehetőség.

Bővebb információkért kattints az oldalra:

https://kommkata.hu/yin-joga-alaptanfolyam/

Próbáld ki a Csakra Yin jóga videókat és élvezd az egészség és harmónia egyedülálló élményét! Engedd, hogy tested és lelked együtt dolgozzon az egészségedért és érezd, ahogy a belső energia felszabadul és kiteljesedik. Tegyél többet magadért. Nem kell mást tenned, mint jelentkezni az alábbi űrlapot kitöltve. E-mail cím és a megjegyzésbe írd be, hogy Csakrayin, vagy hogy Yin jóga alaptanfolyam + Csakrayin. Ezután küldöm a további információkat.

Az Csakra Yin videók és a jegyzetfüzet együttes ára: 13.000 Ft

Az Yin jóga alaptanfolyam + jegyzet és a Csakra Yin videók + jegyzet együttes kedvezményes ára: 37.000 Ft

ELÉRHETŐ NYÁR KÖZEPÉN!