page-header

Önfejlesztés

Női önfejlesztés önbizalom-erősítés, személyre szabott megoldás, hogy elérd a céljaid 

Ha bele nézel a tükörbe, mit látsz? Tudsz őszintén mosolyogni, vagy rosszkedvűen elfordulsz?

Az önszeretet rendkívül fontos dolog, ennek ellenére sokan megfeledkeznek erről. Az önszeretet az egyik legfontosabb alapja az önbecsülésnek és az önbizalomnak.

Nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más a célja és lehet, hogy az ügyfél egyszerre több célt is kitűzött magának. A coachingban, igaz megvannak a jól bevált sémák, viszont szeretném, ha nőtársaim a lehető legtöbbet hoznák ki magukból, így teljesen egyedi és személyre szabottak ezek a beszélgetések. Igyekszem a megfelelő légkört ehhez megteremteni, hogy felszabadultan, hasznosan és  jókedvűen teljen minden találkozásunk.

Ez történhet online, vagy személyesen. Tavasztól, őszig a konzultációk akár a szabadban is történhetnek egy kellemes séta közben, a Duna parton, vagy egy szép zöld parkban üldögélve.

Miben tudok neked segíteni?

-Ha szeretnél kiteljesedni nőként

-Ha szeretnél lecsendesedni, nyugodtabb és jobb emberré válni

-Ha szeretnéd a harmóniát a szeretetet megtalálni önmagadban

-Ha szeretnél életmódot váltani és helyesen, egészségesen táplálkozni, esetleg fogyni

-Ha szeretnél önálló lenni és vállalkozni

-Ha szeretnéd az önbizalmadat erősíteni

-Ha magabiztossá és sikeressé szeretnél válni

Önbizalomnövelő csoportos coaching

 

 

 

Életmódot szeretnél váltani, esetleg fogyni?

Legnagyobb öröm számomra, ha már csak a gondolat elindult bennetek. Az egészség az első és legfontosabb dolog számomra. Sajnos, egyes emberek túl későn jönnek rá és sok esetben visszafordíthatatlan az állapotuk. Az életmódváltás, nem feltétlenül egy fogyásról, vagy a narancsbőr eltüntetéséről szól. Ez annál sokkal több.

Párkapcsolati problémák, konfliktusok

Semmi nem lehetetlen, csak akarni kell és persze tenni érte. Így van ez a párkapcsolat terén is. A férjemmel hihetetlen szeretetben és szerelemben élünk a mai napig is. Házasságunk boldog és kiegyensúlyozott. Mindenben egyezünk és soha nem veszekszünk. Szeretnék a hölgyeknek segíteni, hogy megtalálják önmagukat, hogy megértsék mi a boldog párkapcsolat titka és hogy szeretettel forduljanak maguk és mások felé. Magabiztosabbak, kiegyensúlyozottabbak legyenek. Szívesen segítek, ha párkapcsolat problémád adódik, vagy épp keresed az igazit.

 

Szívesen vállalkoznál és önálló lennél?

Akkor feltétlen itt a helyed. A munkám során, talán ezzel kapcsolatban kerestek meg a legtöbben. Szerencsére minden alkalommal sikeresen zárult a mi kis felépített koncepciónk. Azóta, ezek az ügyfeleim megtalálták számukra azt a munkát, feladatot, hobbit, amit boldogan végeznek és még főnökük sincs.

Nincs is annál jobb dolog, ha egész életedben azt csinálhatod, amit szeretnél, ami örömet okoz, ami a hobbid és ha ezért még pénzt is kapsz az maga a mennyország. Találjuk meg számodra azt a hivatást, ami többé nem munka.

Első vállalkozásomat nagyon fiatalon kezdtem, bár sokan lebeszéltek róla, én mégis belevágtam. Hihetetlen volt számomra is, de az első hónap sem volt veszteséges. Pont hogy nullára kijöttem, de ez az első hónapban szuper dolog. Utána már ment magától minden. Ez a vállalkozásom a mai napig megvan, közel 25 éve töretlenül. Azóta még két vállalkozással bővült, így mostanra három vállalkozást viszek nagy örömmel.

Önbizalomnövelő csoportos coaching

Önbizalom-építés, önelfogadás

Minden ember egyedi és különleges. Sokan összehasonlítják magukat másokhoz. Az önkép kialakításához figyelmen kívül kell hagyni a többi embert. Egyrészt nem tudhatjuk, hogy a másik ember valóban gazdag, valóban boldog, vagy éppen sikeres.

A nőkre sokszor jellemző, ha meglát egy szép, vékony hölgyet, azonnal vagy irigy lesz, vagy pedig olyanná szeretne válni.

Először is, ha ezt bármilyen internetes felületen, vagy magazinok oldalán látják, nyugodjanak meg. 90% retusált fotók. Senki nem tökéletes. Mindenkinek vannak ráncai, anyajegyei, narancsbőre és sorolhatnám. Te lennél a legjobban meglepődve, ha az utcán szembe jönne veled az áhított Nő. Ha el tudjuk magunkat fogadni olyannak, amilyenek vagyunk és legfőképp szeretjük magunkat, akkor bármire képesek vagyunk. Magabiztossá, kiegyensúlyozottá tudunk válni, ami a további sikereinkhez elengedhetetlen. Az ön-elfogadás előfeltétele az önbecsülésnek.

Mindenki csodálja a magabiztos embert.  Az önbizalommal rendelkező emberek rendben vannak magukkal és munkájukkal. Ők bizalmat keltenek és mások iránti bizalmat ösztönöznek. Ezek vonzó tulajdonságok.
Nem mindig könnyű magabiztosnak lenni, különösen akkor, ha önkritikus vagy, ha mások lerontanak téged. De vannak olyan lépések, amelyeket megtehetsz az önbizalom növelése és fenntartása érdekében.

MIT JELENT AZ ÖNBECSÜLÉS?
Mindannyiunknak van önbecsülése.
Az önértékelés a saját magunkról alkotott gondolatainkból áll, és szinte mindenben szerepet játszik, amit csinálunk.
Az egészséges önbecsülés valóban fontos, mivel segít pozitív döntéseket hozni a mindennapokban, bátorságot ad ahhoz, hogy saját magad legyél, jó kapcsolatokat ápolj és segítsen neked a nehéz helyzetek kezelésében.
 
Tudtad, hogy a bántalmazottak 87% -a úgy érezte, hogy ez negatív hatással van az önértékelésükre?
 
Az alacsony önértékelés káros hatással lehet mentális egészségedre, a megjelenésedre és végső soron a jövőddel kapcsolatos döntéseidre.
 

Az alacsony önértékelés egyéb hatásai:

 • – Kerüli a nehéz helyzeteket
 • – Érzékeny a kritikára
 • – Szorong
 • – Visszavonul a társadalmi helyzetekből
 • – Nem szívesen bízik magában

Fontos hinni abban, hogy ez meg tud változni. Változás nem feltétlenül történik könnyedén és gyorsan, de megtörténhet.

Óriási teljesítményérzetet fogsz érezni, amikor kipipáltad a listán szereplő dolgokat.

Te is készíts egy listát, arról mik jellemeznek téged és mik azok a dolgok, amik gátolnak abban, hogy magabiztosabb legyél.

Mindig emeld ki a jó tulajdonságaidat és erősítsd is azt. Készíts egy listát a jó tulajdonságaidról is.

 

 

Életmódot szeretnél váltani, esetleg fogyni?

Legnagyobb öröm számomra, ha már csak a gondolat elindult bennetek. Az egészség az első és legfontosabb dolog számomra. Sajnos, egyes emberek túl későn jönnek rá és sok esetben visszafordíthatatlan az állapotuk. Az életmódváltás, nem feltétlenül egy fogyásról, vagy a narancsbőr eltüntetéséről szól. Ez annál sokkal több.

Ha ezeken a témákon felül a stílusodat is szeretnéd fejleszteni, arra is van lehetőség, akár beépítve a többi téma mellé.

Tudd meg, hogy mi a titka azoknak a nőknek, akik, ha belépnek valahova és egyből a figyelem középpontjába kerülnek. Tűnj ki a tömegből, vagy párodat kápráztasd el megújult megjelenéseddel és magabiztosságoddal.

 • Éppen párt keresel?
 • Esküvőd lesz, partira vagy bálba készülsz?
 • Előadást kell tartanod?
 • Új munkahelyet keresel?

Te lehetsz az a nő, aki határozott, kedves, erős, magabiztos.

Te lehetsz az a nő, aki kitűnik a tömegből, akire felfigyelnek

Te lehetsz az a nő, aki eléri a céljait

Te lehetsz az a nő, aki tiszteletet kap és megbecsülést

Te lehetsz az a nő, aki ad magára, érzéki, csinos és mindig van magára ideje.

Te lehetsz az a nő, aki jól érzi magát a bőrében

Szeretnél magabiztos és határozott lenni, és mindezt környezeted számára is láthatóvá tenni?

Gondoltál már arra, hogy milyen jó lenne, ha a Te stílusos és harmonikus külsődet irigyelnék mások és nem fordítva? A külső és belső összhang elengedhetetlen életünk bármilyen fázisában és amennyiben elégedettek vagyunk önmagunkkal a tükörbe nézve, jókedvünk, elégedettségünk és magabiztosságunk további sikereket hoz számunkra. Mit gondolsz, miért kap meg egy állást előbb az a hölgy, akinek stílusos, magabiztos megjelenése van? A sikeres emberek nagyon sokat tettek azért, ahová eljutottak. Elsősorban a kitartásukkal, a tenni akarásukkal, magabiztosságukkal és nem utolsó sorban a megjelenésükkel.

Milyen területeken kapsz segítséget a stílus és önbizalom coaching során

 • – saját egyéni stílus kialakítása
 • – öltözködési és divattanácsok
 • – sminkelési, arc, kéz és lábápolási tanácsadás
 • – a hozzád passzoló hajforma és hajszín
 • – színtanácsadás
 • – kiegészítők használata
 • – testbeszéd és kommunikációs ismeretek elsajátítása
 • – fehérnemű ötletek
 • – önbizalom-erősítés és önfejlesztés
 • – életcél megtalálása
 

Hogyan alakíthatod át az életedet! Tíz egyszerű mód arra, hogy segítsd önértékelésed és önbizalmad növelését.

 1. Vigyázz magadra
 2. Ügyelj arra, hogy lazíts, kapcsolódj ki
 3. Tűzz ki magadnak célokat
 4. Segíts valakinek
 5. Térj át egy más nézőpontra
 6. Próbálj ki új dolgokat
 7. Vedd körül magad olyan emberekkel, akikkel jól érzed magad
 8. Fogadd el magad
 9. Tarts vizuális emlékeztetőket olyan dolgokról, amelyekben jól érezted magad
 10. Légy önmagad /ne másolj/

Mi fog történni a konzultációk során

Az első konzultáción meghatározzuk a célt. Arról beszélgetünk, hogyan gondolkodik az ügyfél magáról, stílusáról, céljairól. Milyen területen dolgozik és mit szeretne megjeleníteni. Majd elkészítjük a tervet, és részletesen végig megyünk minden egyes ponton, hogy eljussunk a célhoz.

Fontos számomra, hogy a hozzám érkező hölgyek, személyre szabott tanácsadásban részesüljenek, és a tanácsadás végén magabiztos, határozott nőként távozzanak tőlem. Ez a tanácsadási forma, nem kifejezetten az öltözködésre irányul, hanem ötvözve van a Life coaching szolgáltatással, hiszen az a célom, hogy a belső személyes problémák megoldása mellett, a külső megjelenéssel is foglalkozzunk.

25 évet töltöttem a szépségiparban, ahol, több ezer hölgy fordult meg nálam és mivel már elég régóta foglalkozom a pozitív pszichológiával, így a kettőt összegyúrva alakítottam ki azt a koncepciót, ami tökéletes előrelépést nyújt, minden hölgy számára.

Aki azt mondja, nem számít a külső, nem mond igazat. Hiszen az jön velünk szembe az utcán. Az fog meg először. Mint tudjuk az emberek hajlamosak  elsőre ítélni. Mondják is, hogy a külső megfog, a belső megtart. De nektek mi számít igazán? A haja? A szeme?

Amikor bemész egy boltba, és meglátsz két karfiolt, ami közül az egyik nagy, szép színe van, tiszta és érett, a másik pedig kicsit hibás, megviselt, fonnyadtabb. Melyiket választod? Természetesen a szép felé fordulsz, azt viszed haza, azt eszed meg. Mert külső alapján ítélünk.

Miért fontos a külső?

Olyan világban élünk, ahol a küllem fontos részét képezi életünknek. A stílusos megjelenés és a kedvező megítélés között tagadhatatlan az összefüggés. A választékos és kifinomult külső hat a környezetünkre, a pozitív visszajelzések visszahatnak a személyiségünkre, önbizalmunkat erősítik.

Hallottál már a 30 másodperces szabályról? Miért fontos az első benyomás

Röviden a lényege az, hogy egy újdonsült találkozás első 30 másodpercében máris véleményt formálunk a másikról. Ismerős, ugye? Hiszen ezt mindannyian alkalmazzuk akaratlanul… Az első benyomás fontosságáról számos kutatást, kísérletet is végeztek

Egy kutatásban résztvevők 85%-a szerint pozitívabb benyomás alakul ki bennük a másik iránt, ha jól öltözött, jó az illata és magabiztos a megjelenése. Továbbá a válaszadók listáján szerepelt még a mosoly, az udvariasság, a szemkontaktus, megfelelő hangsúly és testbeszéd is. Sajnos nincs sok idő arra,/ pontosan 30 mp/ hogy véleményt alkossanak rólunk. Ha a benyomás nem jó, akkor az nehezen változtatható meg, azaz elég sok időnek, hónapoknak, éveknek kell eltelnie ahhoz, hogy a kialakult vélemény megváltozzon az adott személyben. Ugye milyen kevés ez a 30 mp, ahhoz, hogy a legjobbat adjuk magunkból? De ennél van rövidebb idő is, amikor még hamarabb dől el minden: akár pár másodperc alatt alakítanak ki a felek egy képet a másikról, és mindössze 15 perc szükséges ahhoz, hogy eldöntsék lesz- e második találka. Igen, ez az első randevú. Szemünk gyorsan leméri a velünk szemben álló illetőt, legyen az férfi, vagy nő, ha slampos a megjelenése, zsíros a haja, nem tiszta a cipője, lepattant a körömlakkja, épp egy kinyomatlan pattanás díszeleg az arcán, lyukas a ruhája vagy a harisnyája…. és még sorolhatnám a nem kívánt tényezőket. Ugye milyen gyorsan észrevesszük ezeket? Na és utána? Szeretnénk találkozni még egyszer az illetővel? Nem. Miért? Mert már abban a pillanatban így könyveltük el és ezután bármit csinálhat, nekünk benne marad a memóriánkban az első kép, fogalmazhatnék úgy is, hogy bele égett a retinánkba.” Sok jó benyomást kell tennünk, hogy felülírjunk egyetlen negatív első benyomást!”

Ördögi és angyali hatás

Ha valakit optimistának ismerünk, akkor azt okosnak, szerethetőnek, érdekesnek tartjuk függetlenül attól, hogy láttuk-e ezeknek a jelét vagy sem. Ez az (angyali hatás.) Viszont, ha pesszimistának gondoljuk az illetőt az első benyomásnál, mert mondjuk sokat panaszkodik, akkor unalmasnak, barátságtalannak és gyöngének látjuk (ördögi hatás)

Hogyan tudok abban segíteni, hogy a megjelenésed sikeres legyen

 • Színtípus elemzés
  Keresünk hozzád illő előnyös színeket, megnézzük mik azok a színek, amik passzolnak hozzád.
 • Testalkatelemzés
  Megvizsgáljuk a testalkatodat. Megbeszéljük, milyen fazonok, ruhatípusok, anyagok állnak jól Neked. Átbeszéljük, milyen szoknya-, nadrág-, felső-, cipő előnyös számodra. Így a jövőben az alkatodhoz illeszkedő ruhákat , cipőt tudsz választani, amivel sokkal előnyösebb lesz a megjelenésed, ami hozzásegít az önbecsülésed erősödéséhez is.
 • Öltözködési stílus meghatározás
  Összhangba hozzuk a személyiséged és az általad viselt ruházatot. Megbeszéljük, hogyan lehetsz tudatosabb az öltözködés terén.

Önbizalomnövelő csoportos coaching

Ahelyett, hogy bizonyos eseményekre vásárolnál valami konkrét dolgot, próbálj meg néhány olyan darabot választani, ami sokrétűbb. Ha valami egyszerűbb és klasszikusabb dologra vágysz, nem pedig a trendire, akkor újra és újra viselheted. Ügyesen kiegészítve soha nem fogod érezni, hogy ugyanabban jelensz meg.

Gyakran beleragadunk egy stílusba, úgy érezzük, hogy mindent utálunk a szekrényben, és nincs mit viselnünk. Amikor ez megtörténik, gyakrabban fordul elő nagy bevásárlás, és végül hatalmas összegeket költünk pontosan ezekre a trendek által vezérelt tárgyakra, amelyek végül örökre a szekrényünkben állnak, és soha nem viseljük őket. Ha megengedheted magadnak, hogy havonta vásárolj egy igazán szép darabot, akkor tedd inkább azt, minthogy sok ruhadarabot veszel, amit fel sem fogsz venni. Az igazán szép darabokat bővítheted havonta, kéthavonta. Így ízléses stílusos ruhatárat tudsz kialakítani. A minőségi, egyedi szép ruhák viselése igényességre vall.

Milyen a magbiztos, stílusos nő

A közhiedelemmel ellentétben az igazán sikkes nők nem emberfelettiek – csupán jól felkészültek. Nem látjuk őket, hogy hetes kávéfoltokkal rohangálnak a blúzukon, vagy eltorzult arccal magassarkúban kapálóznak. Ez azért van, mert ezek a dolgok egyszerűen nem történnek meg velük. Azért, mert tudják, hogyan kell kezelni.

Valójában napi szinten foglalkoznak önmagukkal.

 Az igazság az, hogy az irigyelt divatos barátoknak, nagyon hasznos szokásaik vannak, amelyek magabiztos megjelenést kölcsönöznek nekik. Nem arról van szó, hogy a szekrény teljes körűen felújított és dugig van márkás ruhákkal.  Az igazi stílus otthon kezdődik, amikor felébred.

 A divat trendjei jönnek és mennek, de a stílus – az a mód, ahogyan magad hordozod és kifelé kifejezed belső lényedet

1000-szer hallottuk.
AZ ELSŐ BENYOMÁS

Az emberek másodpercek alatt “méreteznek minket” … nem percek alatt.
A megfelelő stílus megmondja, ki vagy, anélkül, hogy beszélned kellene.
Gondolj rá, mint egy aláírásra … az Önkifejezés bélyegére.
De a stílus nemcsak azért fontos, mert üzenetet küld másoknak. A stílus a magunknak is üzenetet küld, ami szintén nagyon fontos!

Mit csinálnak még a magabiztos nők

A magabiztos nők fejlesztik magukat

Álmaikat követik, tanulnak, fejlődnek és mindig van céljuk.

A magabiztos nők tisztelettel és jóindulattal bánnak másokkal (hasonlóan, mint saját magukkal)

Az egyik legnagyobb oka annak, hogy a magabiztos nők könnyedén vonzzák a barátokat: „Amikor egy nő szeretetteljes és kedves önmagával szemben, képes szeretetteljes és kedves lenni másokkal szemben is. Nem fecseg mások háta mögött, és nem ítélkezik. Ehelyett elfogadja mások hibáit.

Az önbizalom lehetővé teszi, hogy önmagad légy

Legyen szó egy őrült hajviseletről, egyedi stílusról vagy beszédmódról.

Nem kell megfelelned annak, ami a szokásos. “Az, hogy nem törődsz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, az önbizalom hatalmas része”

Az önbizalom bármilyen életkorban elsajátítható

Az önbizalom lehetővé teszi, hogy a saját értékeid szerint élj, függetlenül attól, hogy mások mit gondolnak, mit várnak, vagy mit akarnak tőled. “Ez azt jelenti, hogy úgy élj, hogy jól érezd magad.”

 Az önbizalom befolyásolja azt, ahogy mások bánnak veled

 Az önbizalom azt jelenti, hogy tudjuk, mikor kell segítséget kérni

 Az önbizalom elfogadás

Kezdj el hinni önmagadban. Nem mindig fogsz megfelelő döntéseket hozni, de annak elfogadása, hogy abban az időben a lehető legjobb döntést hoztad, nagyban hozzájárul.